Текст
Білім алушылардың тамақтану сапасын жақсарту мақсатында мониторинг жөніндегі мектеп комиссиясы мектеп асханасын тексеруді жүзеге асырады.
Бүгінгі күні тексеруден кейін келесі қорытындылар жасалды: ас блогының материалдық-техникалық базасы қанағаттанарлық жағдайда, азық-түлікті сақтау санитарлық нормаларға сәйкес жүзеге асырылады, технологиялық жабдықтар мен мүкәммал таңбаланған, журналдар жүргізілген және үнемі толтырылып отырады, әкімшілік пен мұғалімдердің кезекшілігі ұйымдастырылған.
Күн сайын бақылау тағамдары қойылады: бүгін мәзірде сүйек сорпасындағы борщ, қайнатылған тауықтар, гарнир: ұсақ қарақұмық, нан, бал, ірімшік, сүт қосылған тәтті шай.
Габбасова А. Б.